tag:blogger.com,1999:blog-4735659110302937206.post7962244056078505575..comments2024-03-04T14:25:45.812+01:00Comments on Ballakume Elbasani: Krostata me mascarpone dhe boronicaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/12455240032050984671noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4735659110302937206.post-70317433268848185442011-04-12T08:30:41.948+02:002011-04-12T08:30:41.948+02:00konfirmoj :)
Gjak e dhjame eshte shprehja e gjyshe...konfirmoj :)<br />Gjak e dhjame eshte shprehja e gjyshes sime, por besoj edhe e gjysheve te tjera shqiptare, qe mua me shkrin gazit prandaj e perdor si firme tek recetat. <br />Mgjthse vazhdoj i shpjegoj gjyshes qe kane ndryshuar parametrat e bukurise dhe sot ka ardhur koha e laraskave (hihhihi) gjyshja vazhdon me teorine e vet :) E ke parasysh ate filmin "my big fat greek wedding" kur halla fton per darke Toulen dhe Ianin dhe Toula i thote "Ian eshte vegjetarian" dhe halla me nje hapje sysh qe tregonte sa u skandalizua i pergjigjet: "..epo mire se po i gatuaj qingj". The same me gjyshen time hahahaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12455240032050984671noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4735659110302937206.post-13828607851815269132011-04-09T17:20:42.547+02:002011-04-09T17:20:42.547+02:00mmm duket shume yummy.
vetem se duhet te thuani gj...mmm duket shume yummy.<br />vetem se duhet te thuani gjak e linja ;)enihttps://www.blogger.com/profile/07254030087561932907noreply@blogger.com