Shkruaj perberesin ...

Sunday, September 2, 2012

Gnocchi di patate con le vongole






Perberesit:

500 gr gnocchi 
150 gr pesto gjenovez me borzilok
500 gr xhinxhivalle
hudher
vaj ulliri extravergine
kripe

Pergatitja:
vendosim ujin te vloje per gnocchi-t dhe nderkohe skuqim ne nje tigan me vaj ulliri hudhren e shtypur.
I shtojme xhinxhivallet, te cilat i kemi lare mire e mire ne uje te rrjedhshem (pasi i kemi lene te zhytura per disa ore ne uje me kripe kokerrmadhe) dhe e mbulojme tiganin me kapak.
Sapo xhinxhivallet te fillojne te hapen, ziejme gnocchi-t ne uje me kripe.
Ne fund kullojme gnocchi-t dhe i perziejme me salcen pesto dhe xhinxhivallet e pergatitura si me siper.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...