Shkruaj perberesin ...

Saturday, July 16, 2011

Charlotte me akullorePerberesit:

pandispanja e bere vete ose e gatshme
akullore me shije vanilje (akullore artizanale!)
akullore me shije luleshtrydhe (akullore artizanale!)
luleshtrydhe
sheqer
çokollate e bardhe


Pergatitja:
presim ne drejtkendesha pandispanjen. Veshim me qese kuzhine nje tas dhe rendisim drejtkendeshat e pandispanjes brenda tij. 

 
Shtrojme nje shtrese me akullore me shije vanilje dhe nje shtrese me akullore me shije luleshtrydhe. 
 
 
E mbulojme tasin me qesen e kuzhines dhe e vendosim ne frigorifer per disa ore. 


 Nderkohe reduktojme ne pure disa luleshtrydhe me sheqer. 
Shtrojme pak pure luleshtrydhe ne pjate dhe siper saj permbysim charlotte-n. 
E zbukurojme me luleshtrydhe te fresketa dhe i grijme siper pak çokollate te bardhe. 
Gjak e dhjame :D


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...