Shkruaj perberesin ...

Saturday, July 30, 2011

Muhalebi me fruta

 
Ide: nese ju ka mbetur pak krem nga pergatitja e tortes "veza e skuqur" mund ta servirni ne kete menyre.
Hidheni muhalebine e ngrohte ne nje forme te lyer me vaj dhe vendoseni ne frigorifer per disa ore qe te mpikset. Me pas permbyseni dhe servireni me fruta sipas deshires ose me gliko te ndryshme.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...