Ky aforizem i Wilde duket sikur eshte shkruar tamam per mua... partizanen e aventurave kulinare, e nderthurjeve te çuditshme te erezave e produkteve, e pjatave te elaboruara dhe shpifurinave food porn. Kur shoqja ime Keta ma serviri per here te pare, m'u duk sikur zbulova ushqimin e parajses. Flm K.
Berxolle viçi me patate
1 ose 2 berxolla viçi x person
patate sipas deshires
rigon
kripe
vaj ulliri
I kriposim dhe pudrosim (termi qe perdori Keta :)) me rigon berxollat. Ne nje tenxhere me presion nxehim pak vaj ulliri dhe skuqim nga te dyja anet berxollat. I shuajme me 1 gote uje dhe i leme te gatuhen ne zjarr mesatar per gati 20 min. Nderkohe qerojme patatet dhe i presim ne forma rrethore. I kriposim dhe i pudrosim edhe keta me rigon dhe i veme ne nje tenxhere me presion te ziejne per gati 10 min.
Gjak e dhjame :D & Flm Keta
No comments:
Post a Comment