Supa qe po ju servir sot eshte shume e thjeshte per t'u gatuar dhe, nese zevendesojme disa nga ingredientet si gjalpin me vaj ulliri dhe salsiçen me mish pule, shnderrohet ne supe dietike.
Perberesit x 4 persona:
100 gr. salsiçe
1 dore oriz
vaj ulliri
leng mishi
20 gr gjalp
djath parmigiano
Pergatitja:
E skuqim qepen e grire dhe salsiçet ne vaj ulliri. I shtojme finoket e prere ne kubike. I kriposim dhe i kaurdisim. I hedhim uje ose leng mishi dhe i veme ne zjarr per rreth 20 min. ne tenxhere normale, nese perdorni ate me presion koha reduktohet. Me pas i shtojme orizin dhe e veme tenxheren perseri ne zjarr te vloje. Para se ta servirim e sperkatim me gjalp dhe djath parmigiano reggiano. Sipas deshires e dekorojme me koper.
No comments:
Post a Comment