pandispanja e bere vete ose e gatshme
akullore me shije vanilje (akullore artizanale!)
akullore me shije luleshtrydhe (akullore artizanale!)
luleshtrydhe
sheqer
çokollate e bardhe
Pergatitja:
presim ne drejtkendesha pandispanjen.
Veshim me qese kuzhine nje tas dhe rendisim drejtkendeshat e pandispanjes brenda tij.
Shtrojme nje shtrese me akullore me shije vanilje dhe nje shtrese me akullore me shije luleshtrydhe.
E mbulojme tasin me qesen e kuzhines dhe e vendosim ne frigorifer per disa ore.
Nderkohe reduktojme ne pure disa luleshtrydhe me sheqer.
Shtrojme pak pure luleshtrydhe ne pjate dhe siper saj permbysim charlotte-n.
E zbukurojme me luleshtrydhe te fresketa dhe i grijme siper pak çokollate te bardhe.
Gjak e dhjame :D
No comments:
Post a Comment